Sunday, August 14, 2011

Thank you ~ K ] U ] a ] N ] T] a ] N~

Sharp kol 2.30pm ~
bertolak ke Kuantan dari Putrajaya .
First time naek bus kat Semenanjung .. hahaha


Dari Putra ke Kuantan tu, aku makaaannnn jee ..
Yang c Fara lak, telan air liur je .. hahhaa.. sori ;p

7:35pm~
Sampai je kat Kuantan, ktorang buat surprise untuk Ika and member2 Fara yang laen ..
Jumpe Ika ngan Ella kat Coffee Street ..
Comey2 jek dorang .. mcm saye .. hahahha ;p
Then g umah Putri ..
Umah die ade anjing, name nyer Honey .. comel tp besar gler.. hehe ;))

11:00pm~
Pastu ktorang g karok kat Xanax 3jam dari kol 11pm smpai 2am ..
Bayangkanlah karok 3jam, harga dekat RM300 .. perghh!
Then ktorang g TC (Telok  Chempedak) ..
Dengan harapan nak jumpe Prince sbnarnyer .. tapi die baru je balek .. huhuu
Tapi best gak sebab dapat lepak ngan Pakcik, Ejat, noh and the geng ..
15mins pastu, Ella datang ngan Eim (bf die) ..
kol 5am smpai kat hotel .. zZZzzzzZzzZzz ..................................... ;))



Second day
Bgun kol 2pm.. memang "awal" gler bangun ..
Then ktorang g ECM (East Coast Mall) ..
Sesaje jalan2 kat situ ..
Bile jalan2 camtu, lapa tu ofcoz la harus ade .. (aku jek) Terus g beli popcorn kat GSC .. hahaha ;p
Then jalan kaki ke Berjaya Mega Mall ..


6:30pm~
G bazaar tumpang kete Eim ..
Then g buke kat padang .. ramai gler orang .. tapi seronok doe .. hehehe ;p
Tapi yang tak best nyer, ade sorang mamat nihh (mamat baju merah), die dok pandang je aku ..
ehy, ko pehal ,der??
Aku nak makan pon tak lalu tau .... nak buke tu, pandang la nasi nyer .. tak yah pandang aku..
tade pape yang menarik pon kat aku nihhh .. cume insan biase je (wahh!) hahaha




10:40pm~
Karok kat WOW kat terminal ..
ngan Fara, Ika, Ejat, Juju .. 15mins pastu Ella datang ngan Eim ..
Sound system kat situ, best gak.. lagu baru pon banyak .... LIKE! hihi ;p


12:15am~
TC (Telok Chempedak) again ................. 
setengah jam pastu, Prince datang ... comey ! hahaha
Dapat gak jumpe die even sepanjang lepak, ta pernah borak pon ... hahha
Sye segan la, awak ! sorry ....hihi ;p
Borak2 ngan Topek and Aqeem jek ..
Topek tu, lagi bengong die, lagi bengong gak aku .... hehehe
Then maen kat pantai nyerr ... syok gak .. ;p




4:20pm~
balek hotel ... ZzZZZzzzzzZZz ..

3rd Day
bgun kol 1... tu pon Fara kejutkan ... kalo tak, memang aku tak balek sepang .. hahaha
gerak kol 2pm.. 
Bye bilik 907 .. bye katil... bye Zenith Hotel ...
Bye Abang Shariman yang jaga pintu .. awk sweet laa... hihi ;p



 

6:00pm~
Kat KLCC .. shopping time ! hehehe ;p
then g buke kat Nasi Ayam Hailam Damansara kat Ampang ...
yummyyyy ................. LIKE! hehehe

 Sedaaap wooo nasi ayam kat situ ... nak makan kat situ ag pasni.. hehehe ;p

 ni nombor table ktorang ... LUCKY NUMBER... hehehe
kalo korang nak datang, korang kne reserve table no.17 ni tau ...

P/S:: BTW, sangat2 FUN kat sana ! hehehe
Nice to meet all of you ..
T kaloade jodoh, kte jumpe ag ..
n lepak puas2 ... ;p

1 comment:

funky fuzzy said...

weee!!sngt best kan?? nnti datang lagi tau..n next trip will be TERENGGANU..=)