Thursday, March 1, 2012

We Won !!

FESNI + FESKOTT 2012

We won both Fesni & feskott !
The last day of feskott, saya dan kawan-kawan 'mandi' hujan. Kami sangat happy bila Blue Bison dinobatkan sebagai juara keseluruhan feskott. Tak sangka betul.


Speaking about feskott, suddenly it reminds me pasal Harry Potter. Dia dah ada kawan baru. Saya ada benda nak cakap kat Harry Potter. Hope dia baca entry saya. 
FYI, saya tak bencikan awak tau. Saya marah je, but now saya dah tak marah lagi. Saya bukannya tak try tegur awak. Just that, mulut saya jadi kaku bila nak tegur awak sebab saya tak boleh terima "ke-FAKE-an" awak. Maybe pada awak, awak tak fake but pada saya, jelas terpancar pada muka awak bahawasanya awak tu FAKE. (ayat sastera) 
Maaflah. Saya bukan nak tuding jari kat awak. Tak dinafikan saya pun salah jugak. Salah saya sebab saya terlalu berharap dengan awak. Tapi semua tu kerana awak bersikap terlalu sweet dengan saya. Awak dah lama tahu yang saya sukakan awak kan? Saya dah beritahu awak dalam Facebook, right? Awak dah lupa ke, ataupun awak buat-buat lupa? Anyway, just forget about it. Saya dah lupakan semua tu and apa yang pernah terjadi. Saya anggap kita tak pernah lepak pun sebelum ni so that mudah bagi saya untuk lupakan awak yang saya pernah anggap 'someone special'. Tapi maafkan saya sebab tak mudah untuk saya berkawan balik. Salah satu sebabnya ialah saya taknak jadi bahan umpatan kawan-kawan awak dalam Twitter lagi. Siapakah yang saya maksudkan tersebut? Jawapannya ada pada awak. Anyway, thanks for the memories. And also thanks for being so nice to me. I miss you. I mean the old you. Jaga elok-elok mug saya oke? Take care there. daa :)


Tukar topik !
Final ? Ohh my gucci ! Final dah dekat giler. Saya tak ready pun. Tapi saya dah lama bersedia untuk balik hometown saya. HAHA! I miss my mum, my dad and my sis. Saya rindu nak buat bising kat rumah tu. Nantikan kepulangan saya yee? HEHE ;p


Tukar Topik lagi !
Malam tadi (1st Maech 2012) ada potluck kat Dewan Utama. Mostly yang datang pakai baju feskott Blue Bison. Dinner yang sangat meriah dan makanan yang sangat sedap. Especially cake. Yummmmyyy! Saya sangat suka cake. Malangnya cake tu bukan untuk saya sorang. Lagi satu, ada satay. Perghh! Sedap giler.


No comments: